BEHANDLING

Behandlinger i Holistikken består primært af Akupunktur og Massage, men der kan også indgå Øreakupunktur, Cupping og Kinesiotape samt elementer fra Posturologi, MET og Kranio-Sakral Terapi. Hvis du er interesseret i at lave øvelser derhjemme, er det også muligt at blive instrueret i øvelser.

​Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor både massage og akupunktur og lever dermed op til særlige krav til blandt andet uddannelse og efteruddannelse.

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) og Brancheforeningen for Fysiurgiske Massører (BFM).

Når du kommer til behandling i Holistikken, får du altid en individuel behandling tilpasset netop din situation.

Du er velkommen til at ringe og spørge til min erfaring med dit problem.

Selvom det er behandling, må det gerne føles som velvære.

PRISER


​​Akupunktur

  • ​​1. behandling 590 kr.​
  • Efterfølgende behandling 490 kr.  (fra 15.10. er prisen for akupunktur den samme, som for en kombibehandling: 590 kr.)

​​

​Massage

  • ​1/2 time​ 390 kr.
  • 1/1 time 590 kr.

​Kombibehandling, f.eks. akupunktur & massage eller massage & kranio-sakral terapi

  • 1/1 time 590 kr.
  • 1 1/2 time 890 kr.

​​

Dækker din forsikring også akupunktur?

I dag dækker de fleste forsikringsselskaber akupunkturbehandlinger, såfremt du har en sundhedsforsikring.  Er du medlem af sygeforsikringen danmark, kan du få tilskud til akupunktur.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde til en behandling, bedes du venligst meddele dette senest et døgn før den aftale tid, således at jeg har mulighed for at give tiden til en anden. I modsat fald beregnes fuldt honorar. Hvis du må melde afbud pga. pludselig opstået sygdom, skal du naturligvis ikke betale honorar. 

Hvis du har symptomer på sygdom eller er nær kontakt til en person, som er testet positiv for Covid-19, må jeg ikke modtage dig i klinikken og i et sådan tilfælde, skal du ringe eller sende en sms på telefon 51 200 800

​​

Kontakt

Baunehøjparken 1
8410 Rønde

Telefon:  51 200 800

E-mail: mail@holistikken.dk

fb-f-logo-blue-29  Følg os på Facebook

instagram-29  Følg os på Instagram

CVR: 21547131