Gæstebog​

​Slankehold

​Vi har 8 piger mødt op til hyggelige tirsdags-aftener hos Gitte og har fået 5 nåle i hvert øre + lidt i benene. Alle har vi været enige om, at det har været godt.

Sulten er forsvundet, og også den søde tand. Det er ingen mirakelkur, men det har virkelig taget toppen af begge dele. 


Samtidig har vi været sammen om det og hørt hinandens erfaring.
Jeg har primært været med, fordi jeg har lidt sukkersyge og skal ændre livsstil og det har nålene været med til at hjælpe på.


- Elsa Rasmussen

Nåle kan hjælpe

Nåle kan ikke gøre en gravid, men de kan hjælpe på vej. Har været ufrivillig barnløs af uforklarlige årsager, men er i dag den lykkeligste mor til 2 skønne drenge. Er overbevist om, at nålene har hjulpet, så jeg kan varmt anbefale det til alle som har et ønske om at blive gravid, og hvor det måske ikke lige er så nemt.


1000 millioner tak :-)


- Camilla

Hip hurraaa

Jonas, vores søn på 15 år, har for 1. gang i 3-4 år slået græs uden at få høfeber/nysen. Takket være Gitte og hendes fantastiske nåle :)

- Gitte Hansen, Grenå

Jeg har haft astma så længe jeg kan huske

Har derfor været på stærk medicin. Trods det har jeg ikke kunnet bo hjemme om sommeren, når de har høstet.

Derfor ville jeg droppe min medicin og prøve at blive behandlet her hos Gitte i stedet. Det er den første sommer i mange år, jeg har været hjemme hele sommeren uden problemer. Jeg har endda opholdt mig udenfor, mens de har høstet lige ved siden af.
Det har været en dejlig og behagelig oplevelse at kommer her. Jeg kan varmt anbefale alle andre at give den alternative behandling en chance. Jeg har selv været lidt skeptisk, hvad akupunktur angår. Men jeg må jo indrømme, at det er godt.


Inden min behandling startede mod astmaen, blev jeg behandlet for min dårlige ryg. Efter få behandlinger var alle smerter næsten væk. Nu har jeg købt en Sømmåtte, som jeg ligger på hver aften inden jeg skal sove. Den løsner de fleste spændinger i ryggen og giver en skøn nattesøvn.

Så tusind tak for hjælpen herfra.

- Karoline Andersen

Piskesmæld - Alle burde hjælpes

Jeg vil gerne kort beskrive et fantastisk behandlingsforløb, som jeg havde her i Akupunkturklinikken hos Gitte i foråret 2008.
På skiferien blev jeg kørt ned af en snowborder og blev indlagt på det lokale sygehus med hjernerystelse og piskesmæld. Det var ro, ro og ro, der var behandlingen og gik jeg ud på gangen, kom kvalme og opkast snigende.


Hjemme i Rønde igen startede et intensivt forløb med akupunktur. Jeg gik sygemeldt og var spændt på, om dette her forløb skulle tage måneder eller år. De mest skræmmende historier fik jeg fortalt om folk, der ikke havde fået den fornødne ro og behandling inden de var startet på arbejde. Starter man for tidligt er kroppen ikke rask og historier om årevis med hovedpine, fleks job og førtidspensionering, fik mig til at tage min situation meget ALVORLIG.


Akupunkturen var min redning, hvis jeg fik akut spænding, f.eks. første gang jeg ville gå tur med hunden. Nakken spændte op - ingen nattesøvn pga. smerter - og ned til Gittes nåle... Ugen efter gik jeg igen tur med hunden, nu med snoren rundt om livet, så den ikke trak i skuldermuskulaturen. Av, av. Hunden trak en anelse - men lænden spændte op - igen en hel nat med smerter - og ned til Gittes nåle...


Tænk engang, at akupunkturen er så fantastisk. En håndfuld nåle, en time på briksen - og livet kan ligesom starte igen.


Efter 2 ½ måned var jeg tilbage på arbejde. En erfaring rigere......!
Med ønsket om, at endnu flere kan få glæde af behandlinger, der hjælper dem videre i deres liv, hvis de ved, hvor der er hjælp at hente.


Med sundhedsfremmende hilsner


- Hanne

iskiassmerter

"En djævelsk iskias-nerve fik Gitte bugt med via mange nåle og god massage. TAK GITTE"

-  Karin Ribe

Menneskelig indsigt

Nogle mennesker har tilegnet sig en særlig menneskelig indsigt, en af de mennesker er Gitte. At se ind i sjælen - ansigtet og sammenholde det med akupunkturen er i sig selv en udfordring, men du Gitte gør det fantastisk - intet mindre.


Jeg har selv nåleskræk, men med Gittes hjælp overvundet nåleskræk. Tak for det!!!
At gøre noget godt for sig selv er i dag de færreste forundt i en travl tid. Alligevel tænker jeg ved mig selv, som mor til to, dette burde være en vane, ligesom når vi tager et bad for at være rene udenpå.


Med akupunktur bliver vi "rene" indeni. Jeg håber, at alle får samme fantastiske oplevelser som mig.

Velvære og livsnydelse. Tak for det!

- Christina Refslund

Ondt i armen - Hovedpine - smerter i lænden - av min ryg - frygtelig træt, men kan ikke sove - smerter efter arbejds-belastning 

Igennem de sidste par år har jeg jævnligt haft brug for at hente hjælp her ved Gitte og hendes indsigt i nålenes fantastiske effekt, ja nærmest magi og "trylle-rylle-ri".
Jeg ved, at der intet mystisk er i behandlingen, det er ældgammel viden der er overleveret, og stadig virker.


Kroppen er en beundringsværdig mekanisme, der kan komme i ubalance, hvis vi presser den for meget, men kan komme i balance igen, hvis vi går til akupunktøren.
Det er da fantastisk - Ja næsten magisk.
Kh


- En glad Røndeborger

Det er nærmest som et mirakel.....


Det har jeg sagt flere gange, efter Gitte har taget nålene ud, og jeg efterfølgende har kunnet bevæge min dårlige skulder ud i stillinger, det ikke har været muligt at komme ud i det sidste halve år.


Jeg kom til Gitte efter hat ha´ prøvet massage, øvelser, osteopati, alt sammen uden større effekt, men efter 4 gange med nåle og strygninger med "Globalkniven" (som jeg kalder den), så er smerterne næsten væk, armen kan strækkes næsten så højt og så langt ud og om, som den anden, og smerterne har fortaget sig til et minimum.

1000 tak for hjælpen indtil nu

- Connie Thornberg

​​

Kontakt

Baunehøjparken 1
8410 Rønde

Telefon:  51 200 800

E-mail: mail@holistikken.dk

fb-f-logo-blue-29  Følg os på Facebook

instagram-29  Følg os på Instagram

CVR: 21547131