Tidligere nyhedsbreve​

Yoga

I efteråret startede jeg på Yogauddannelsen i Århus og i foråret bliver jeg - hvis alt går vel - uddannet yogalærer.


Jeg var så heldig i efteråret, at blive tilbudt at have et hold i Trif Fitness. Det var med små sommerfugle i maven, at jeg sagde ja, for egentlig havde jeg ikke regnet med, at jeg skulle undervise, før end jeg stod med mit bevis i hånden. Men jeg gjorde det alligevel og det er jeg rigtig glad for.

Der er stor efterspørgsel på yoga, så fra januar starter vi endnu et hold op. Tiderne bliver efter nytår mandage kl. 20-21.15 og onsdage kl. 19.15-20.30. Du behøver ikke at have erfaring med yoga for at deltage.
Hvis du har lyst til at deltage på et af holdene (eller begge), men ikke har medlemskab til Trif Fitness, så sælger jeg forløb med opstart i uge 1. Forløbet er på 10 gange 1,25 time for 550 kr.

Tilmelding kan ske på mail@holistikken.dk. Tilmeldingen er endelig, når jeg har modtaget betaling og foregår efter først til mølle princippet.

Med ønsket om en glædelig jul og et sundhedsfremmende nytår.​

De bedste hilsner
Gitte Højvang Mørch

I 2016 vil jeg....

Der er noget fascinerende ved at tage hul på et nyt år - en blank kalender, hvor du kan fylde en masse gode ting i. Det er som en ny start, hvor det er oplagt at starte på nye og bedre vaner. Det er nok også derfor, at så mange af os hvert år har nytårsforsætter og jeg tror, at mange af nytårsforsætterne handler om en sundere livsstil - igen og igen...


Vil du have inspiration til, en gang for alle, at gøre noget ved din sundhed?

Så kom til Rønde den 21. januar, hvor Michelle Kristensen kommer og holder sit foredrag "Mission Sund med Michelle Kristensen".

Du undrer dig måske over, hvor jeg kommer ind i billedet?

Som flere af jer allerede har erfaret, giver jeg behandlinger, som går ud på at dæmpe sukkertrangen og regulere appetitten, begge dele noget som kan gøre en kostomlægning så meget nemmere. Jeg vil være tilstede på aftenen, hvor du kan købe "slankebehandlinger" til en fordelagtig pris. Behandlingen vil naturligvis ikke foregå denne aften, men du kan bestille tid til behandlingen i forbindelse med købet (eller senere).

Se mere på https://www.facebook.com/events/1077203065633362/

Din billet kan du købe her: https://www.billetlugen.dk/.../mission-sund-med-mic.../billetter

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at gøre noget ved din sundhed!

Godt nytår

Julen er hjerternes fest og december er gavernes tid

Derfor vil jeg, hver søndag i advent, trække lod om et gavekort til en valgfri behandling.

For at deltage i lodtrækningen skal du fra Holistikkens FB-side kommentere, like og dele opslaget.


Vinderen bliver offentliggjort på FB-siden.

PS Husk, at det er på Holistikkens FB-side du skal kommentere, like og dele fra for at deltage i lodtrækningen.

Glædelig jul

Noget for noget - nu har du mulighed for at få hver 10. behandling gratis

​Nu er det ved at være nogle uger siden, jeg begyndte på fuld tid i klinikken igen og jeg nyder hver dag. Jeg er taknemmelig over, at så mange kommer igen og igen. Nogle kommer med års mellemrum, når noget "rammer" dem, nogle kommer oftere og andre kommer regelmæssigt for forebyggelse og velvære.

Fælles for alle er ønsket om at have det godt og det er det, der gør mit arbejde så fantastisk. Jeg synes, at man med simple midler, kan gøre så meget for at hjælpe folk til at få det bedre og det er det jeg brænder for.

Jeg vil gerne kvittere for trofastheden ved at (gen)indføre rabatkort. Jeg har lavet rabatkort på 6 og 10 behandlinger, med det sidste kan du få hver 10. behandling gratis.

For at se priser, skal du klikke på "hvad koster det?" her på siden.

Selvom det er behandling, må det gerne føles som velvære

De bedste hilsner

Gitte Mørch

Jeg er tilbage på fuld tid og giver rabat på akupunktur og massage i uge 43

Kender du det, når nok er nok? Sådan fik jeg det for nogle uger siden...

Som de fleste ved har jeg de sidste halvandet år studeret fysioterapi. Jeg valgte at starte på studiet for at få noget mere viden og syntes, at det kunne være spændende at kombinere akupunktur med nogle ting fra den fysioterapeutiske verden. Jeg har fået en masse ekstra viden og er begyndt at integrere det i mine behandlinger, hvor jeg finder det aktuelt.


Jeg begyndte dog at føle, at studiet krævede for meget energi i forhold til de ting jeg brænder allermest for, nemlig min familie og akupunkturen, derfor valgte jeg at stoppe. Det var en svær, men god, beslutning og jeg sidder tilbage med en god følelse. Det er her jeg hører til - i min familie og i akupunkturen.

​​

Så har du også fået nok af noget eller trænger du til et pusterum? til at få behandlet din ømme ryg? eller noget helt andet? så se her!

For at fejre, at jeg er tilbage på fuld tid i klinikken og fordi akupunktører rundt om i de nordiske lande holder Nordic Acupuncture Awareness Week, giver jeg 25% rabat på alle behandlinger i uge 43.

Jeg glæder mig til at behandle dig!

De bedste hilsner

Gitte Højvang Mørch

Nu er jeg kommet helt hjem

Jeg har flyttet klinikken hjem på min privatadresse, Baunehøjparken 1 i Rønde. Det betyder, at jeg er blevet lidt mere fleksibel med hensyn til åbningstider, så jeg nu har åbent efter aftale.

Ønsker du at bestille en tid, er jeg fortsat at træffe på tlf. 51 20 08 00 eller på mail@holistikken.dk

De bedste hilsner

Gitte Mørch

​Jeg er kommet hjem

Jeg er tilbage i min "gamle" klinik på Åkærsvej 1 i Rønde - og det har jeg faktisk været længe, helt nøjagtig siden 1. maj.

Klinikken i Hjortshøj lukkede under tragiske omstændigheder og derfor blev eventyret i Hjortshøj meget kort... Jeg var så heldig, at mine "gamle" lokaler stadig var ledige og jeg nyder at være tilbage.

Åbningstiden er fortsat (næsten) hver lørdag.

De bedste hilsner

Gitte Mørch

Nyt studie og ny adresse

En god kollega sagde til mig at 2014 er forandringernes år. Jeg skal love for at hun fik ret!
Jeg er blevet studerende og er flyttet.


At rejse er at leve, det mener mange. At lære er at leve, det mener jeg... (jeg kan nu også godt lide at rejse).


Jeg er så heldig, at være kommet ind på fysioterapeutskolen i Århus, hvor jeg startede for ca. en måned siden.


Det er et rigtig spændende studie og jeg glæder mig til at udvide mine behandlinger til også at omfatte fysioterapi, hvor det er relevant.
Jeg behandler fortsat om lørdagen, men har sagt kliniklokalerne op og har lejet mig ind i hyggelige lokaler hos en god kollega i Hjortshøj.

Klinikken jeg har lejet mig ind i hedder Ericius og adressen er:


Hjortshøj Stationsvej 14, 8530 Hjortshøj


Jeg glæder mig til at se jer i Hjortshøj (som bare er lidt længere inde mod Århus)​

​Mød os i teltet til Stafet for Livet lørdag den 7. og søndag den 8. september.

​​

Vi vil tilbyde vores ydelser til fordelagtig pris, så sæt kryds i kalenderen og kom forbi til en snak eller behandling og støt samtidig et godt formål. I teltet vil vi behandle på forskellige tider, så kom i god tid og book din tid. Første tid er lørdag klokken 13.00.

En behandling af ca. en halv times varighed koster 75 kr., hele beløbet går til Stafet for Livet. Herudover tilbydes NLP-coaching og psykologsamtaler, hvor et større beløb går til Stafetten. Samtalerne sælges - også til fordelagtig pris - på dagen, men foregår i klinikkens lokaler efter aftale.

Nedenfor kan du se en lille præsentation af, hvad vi tilbyder i teltet:

GITTE MØRCH, AKUPUNKTØR OG MASSØR

Som akupunktør behandler jeg mange forskellige lidelser, men til Stafet for Livet har jeg valgt at tilbyde behandlinger mod sukker- og rygetrang samt behandlinger for mere energi. En behandling af ca. en halv times varighed koster 75 kr., hele beløbet går til Stafet for Livet.

NIELS MORRE, PSYKOLOG

"Man kan for 400 kr. købe en enkelt samtale, hvoraf de 250 kr. vil gå til kræftens bekæmpelses formål.

Selve samtalen vil ikke foregå på pladsen, men man kan ved staffetten booke en tid i min klinik beliggende i Holistikkens lokaler i Rønde.

Der vil i løbet af de to dage blive udbudt mellem 5 og 10 samtaletider."

ANNE LYKKE PEDERSEN, MASSØR, ERGO- OG KRANIOSAKRALTERAPEUT"

​Jeg tilbyder massage: blid helende massage uden på tøjet og ellers klassisk fysiurgisk massage med fokus på f.eks ryg, skulder og nakke, Skulder, nakke og arme eller en benmassage."

GITTE VEGGERBY, NLP-COACH

​"Personlig NLP Coaching lærer dig at bestemme over dig selv og dine handlinger. Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og vende blikket mod nye muligheder.

Stafet tilbud: Book en tid hos mig og få første samtale til 1/2 pris (kr. 400,-) hvoraf kr. 250,- går til Stafet for Livet."

PERNILLE FREDERIKSEN, AKUPUNKTØR

​"Jeg tilbyder prøvebehandlinger i kosmetisk akupunktur, slanke behandling, smertelindring og hjælp til kroniske sygdomme"

Jeg håber vi ses i teltet.

Jeg vil gerne støtte en god sag!

Derfor er jeg - og resten af teamet fra Huset Holistikken - at finde i wellness-teltet, når Stafet For Livet afholdes i Rønde. Det vil være muligt at få forskellige behandlinger, hvor indtjeningen går til Stafet For Livet. Sæt allerede nu kryds i kalenderen første weekend i september. 

Nærmere info kommer senere.

​Er du klar til sommer??

Sommeren er snart over os og vi skal have det lette sommertøj fundet frem. Er du klar til at hoppe i det eller skal der lige smides et par kilo inden???

NLP-coach Gitte Veggerby og jeg har lavet et slankeforløb, hvor du individuelt bliver coachet til at nå dit mål og holde din motivation og på små hold i hyggelige omgivelser, får du øreakupunktur for at mindske sukkertrangen og regulere appetitten.


Det første slankeforløb starter d. 3. juni og løber over en måned. Et forløb på 2 x 1 times coaching + 5 øreakupunktur behandlinger koster 2.400,- kroner.
Vil du være med???


For tilmelding eller spørgsmål, kontakt mig på telefon 51 20 08 00 eller mail@holistikken.dk


Jeg glæder mig til at høre fra dig☺

​Lørdagsåbent og klinikfællesskab

​Det er nu muligt at bestille tid til behandling om lørdagen. Jeg har i en periode arbejdet om lørdagen og det fungerer rigtig godt, så det vælger jeg at fortsætte med.

Du vil måske støde på navnet Huset Holistikken og det er ikke fordi klinikken har skiftet navn, i Holistkken er alt ved det gamle. Huset Holistikken er et klinikfællesskab i klinikkens lokaler, som efterhånden tæller 6 behandlere. Der er netop pr. 1. marts startet 3 nye behandlere, de præsenterer sig selv og deres arbejde nedenfor:

ANNE LYKKE PEDERSEN, HVERDAG I BALANCE

"Jeg arbejder i dag med mit eget koncept omkring kropsbehandling til voksne mennesker. Jeg mikser ergoterapi, coaching, massage, kraniosakralterapi, Pilates/EFFEKT og fysisk træning i en unik og velafprøvet blanding, der giver god mening, helhed, sund fornuft og fokus på hverdagens liv, som gerne skal, ja - balancere.
Jeg lægger stor vægt på folks egen og aktive indsats i forløbet. Min behandling retter sig primært mod stress, overbelastning og forebyggelse af dette. Jeg kobler naturligt inspiration til bevægelse og let fysisk træning ind i behandlingerne. Alt sammen med stor respekt for den enkelte og hans eller hendes mål.


Jeg glæder mig meget til at blive en del af Huset Holistikken - et brandgodt navn for helhedstænkning.

Jeg glæder mig til at møde nye som gamle kunder


Se mere om Anne på www.hverdagibalance.dk

GITTE VEGGERBY COACHING

1. marts starter jeg i Huset Holistikken og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg er certificeret NLP Business Practitioner Coach og arbejder ud fra filosofien om at alle mennesker er unikke og rummer den bedste udgave af sig selv. Vi har alle evnen og talentet til at handle og få det bedste ud af livet.


Personlig NLP Coaching lærer dig at bestemme over dig selv og dine handlinger. Jeg hjælper dig med at se tingene i et andet perspektiv og vende blikket mod nye muligheder.
Personlig NLP Coaching er et virkningsfuldt redskab, der kan hjælpe dig til at skabe det liv og nå de mål, du ønsker.
Jeg glæder mig til at møde dig og se, hvad der sker, når din indre styrke kommer til udtryk fuldt og helt.

Du kan kontakte mig på tlf. 21 93 75 15, så vi kan finde en tid der passer dig. Du er også meget velkommen til at besøge min hjemmeside www.gitteveggerbycoaching.com


Glæder mig til at møde dig.

PERNILLE FREDERIKSEN, STUDERENDE PÅ AKUPUNKURSKOLEN I ÅRHUS V. LÆGE OG AKUPUNKTØR ECKHARD BICK

Jeg afslutter min uddannelse til sommer og glæder mig til at begynde at praktisere akupunktur. Jeg blev selv hjulpet af med en plagsom hudsygdom ved hjælp af akupunktur, og det gav mig lyst til at lære faget.


En af akupunkturens store styrker er at hele patientens tilstand, både i fortid og nutid, tages med i det samlede billede, så diagnosen bliver både detaljeret, præcis og individuel.
Jeg deltager i flere kurser sideløbende med min uddannelse. Jeg har netop afsluttet kurserne i øreakupunktur, og til april deltager jeg i et seminar med undervisning i bl.a. kosmetisk akupunktur.


Fra juli måned indgår jeg i Huset Holistikkens klinikfællesskab og indtil da vil jeg komme på visit og give elevbehandlinger.

Pernille Frederiksen
Telefon 22 46 34 26 / 86 35 29 07
Mail: pmf@mols-akupunktur.dk

De bedste hilsner med ønsket om et fantastisk forår til alle
Gitte Mørch 

Mindre sukkertrang og mindre trang til at overspise

Jeg er blevet spurgt, om jeg vil lave et slankehold igen i år. Det vil jeg gerne! Vil du være med?


På små hold i hyggelige omgivelser får du øreakupunktur for at mindske sukkertrangen og regulere appetitten.
Et forløb på 5 behandlinger over en måned koster 975,00 kroner.


For tilmelding eller spørgsmål, kontakt mig på telefon 51 20 08 00 eller mail@holistikken.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig:-)​

​Hvad du ønsker skal du få...

Min julegave til alle jer, som har sagt ja tak til at modtage mit nyhedsbrev er et gavekort til behandling. Print din nyhedsmail ud og medbring den på klinikken, så er den gældende som et gavekort på 200 kr. til behandling i januar måned 2013.

Jeg vil gerne takke for året der er gået og ønsker jer og jeres kære en glad og bevægelig jul samt et dejligt og sundhedsfremmende nytår.

Jubiii - endeligt! Forskere siger ok for akupunktur!

Efter at have gennemført en stor analyse af akupunkturens gavnlige virkning, kan en amerikansk forskergruppe nu dokumentere, at akupunktur er mere virksomt på flere typer kroniske smerter end traditionel smertebehandling. Det kan du læse mere om i slutningen af nyhedsbrevet.

​Større tilskud fra "danmark" og tilskud til rygeafvænning

Sygeforsikringen "danmark" har vedtaget (med virkning fra 01.01.2013) at udvide maksimum tilskud inden for 12 måneder fra 460 til 600 kr.

Samtidig er det nu også muligt at få tilskud til rygeafvænning ved hjælp af akupunktur - måske 2013 skal være røgfri?

​Nye ansigter i klinikken

For noget tid siden startede psykolog Niels Morre i klinikken. Niels tilbyder børne-, voksen- og familiesamtaler. Så trænger du, dine børn eller din familie til mere trivsel, kan du kontakte ham på tlf. 25 14 11 25, se også hans hjemmeside www.nielsmorre.dk


I går, den 4. December, startede Jytte Varsted i klinikken. Jytte giver fodbehandling, zoneterapi og kranio-sakral-terapi med mere, så skal du have gjort fødderne klar til dansen om træet, kan du kontakte hende på tlf. 86 35 19 00.

​​

Kontakt

Baunehøjparken 1
8410 Rønde

Telefon:  51 200 800

E-mail: mail@holistikken.dk

fb-f-logo-blue-29  Følg os på Facebook

instagram-29  Følg os på Instagram

CVR: 21547131